Notícies AC

19 / 09 / 2022

S’obre la convocatòria del 18è Premi Camí Ral per a treballs de recerca

IMG_20200930_202811

Els i les estudiants de segon de batxillerat de qualsevol centre d’ensenyament ja poden participar a la 18a edició del Premi Camí Ral que realitzin durant el curs 2022-23. Una característica primordial dels treballs de recerca que presenti l’alumnat és que ha de tractar qualsevol tema relacionat amb la comarca del Vallès Oriental, com el medi natural, l’història, l’economia, l’art o el patrimoni. Es valorarà especialment que hi hagin aportacions inèdites.

El premi consistirà en un ordinador portàtil o similar per a l’estudiant guanyador, juntament amb un lot de llibres sobre la comarca del Vallès Oriental pel centre de batxillerat procedent del guanyador/a. A més a més, es publicarà a la revista Ponències del Centre d’Estudis de Granollers un resum del treball guanyador i dels altres treballs considerats finalistes.

El jurat estarà compost per membres de la Comissió Directiva del Centre d’Estudis. Alguns dels guanyadors i guanyadores d’antigues edicions han estat Genís Hernández Palau, de l’Institut Gallecs de Mollet del Vallès amb el treball Memòria històrica i víctimes i represaliats a Mollet del Vallès (1936-1975), Aleix Lladó Puig de l’Institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells sobre El riu Tenes: La qualitat de l’hàbitat fluvial a Bigues i Riells o Queralt Mena Sellés de l’Escola Ginebró de Llinars del Vallès amb Pablo Agraz Alonso. La història d’un deportat.

El treball s’haurà d’enviar en format PDF al correu electrònic de secretaria@acgranollers.cat, juntament amb les dades bàsiques de l’autor/a, el curs i el centre d’ensenyament on estudia, l’adreça i el nom del professor o professora que hagi tutoritzat el treball i presentar-lo a la Secretaria de l’Associació Cultural de Granollers abans del 24 de març de 2023.

Pots consultar totes les bases clicant aquí.

Share Button