capbigband

22Martí Ventura i Salvador

Nascut l’any 1968 a Granollers, realitza els seus estudis a l’Escola Municipal de Música Josep Maria Ruera. Piano amb Josep Maria Roger, solfeig i harmonia amb Josep Guallar. Paral·lelament estudia piano modern amb Àlex Martínez i més endavant arranjaments amb Lluís Vergés al Taller de Músics i combo amb Eladio Reinon a l’Escola de Música de Bellaterra.

L’any 1995 es treu el títol d’Especialista de Música Moderna que concedeix l’INCANOP (Institut Català de Noves Professions) de la Generalitat de Catalunya.

Ha estat professor del Taller de Músics de Barcelona des de 1996 fins al 2005. Actualment imparteix classes de piano, combo i llenguatge musical a l’Escola de Música Miquel Pongilupi del Papiol (des de 2001) i forma part de l’equip directiu com a cap de departament de llenguatge d’aquesta escola. També dóna classes a l’Escola de Música Josep Maria Ruera de Granollers, on imparteix piano, combo i acompanyament. N’és el cap de departament de jazz i música moderna i dirigeix la EmSembla Jazz Orquestra de l’escola.

Marti_Ventura

 

Share Button