Petit Edison

Un dia de festa

La festa del cinema en català!

Dissabte 16 d’octubre / 11.30 h

Cinema Edison

Share Button

Un dia de festa! és la festa itinerant del cinema infantil en català i està recomanada per gaudir amb infants a partir de 3 anys.

Aquesta proposta cultural porta als cinemes catalans de tot el territori una nova manera de gaudir del cinema amb els nens i nenes, en la que les pel·lícules traspassen la pantalla per omplir de fantasia la sala de projecció. El cinema infantil, tranquil i en català de Pack Màgic conjugat a través d’un espectacle multidisciplinari dona com a resultat una experiència enriquidora que ens convida a reflexionar sobre la vida des dels feminismes i l’ecologia.

La llum protagonitza aquesta 5a edició, obrint una nova dimensió a l’esdeveniment. Apareixen a la sala llanternes màgiques de colors que prenen vida per comunicar-se entre elles en un vals fantasiós i juganer. Però això no és tot! Els animalons que acaben de néixer tenen moltes ganes de descobrir el món i viatjaran fins al pati de butaques perquè els puguem conèixer de ben a prop.

La banda Xip Xap ens acompanya amb música i històries. Que comenci l’espectacle: LLUMS, ANIMALONS I ACCIÓ!

Les pel·lícules que veurem són:

Aquest projecte no seria el mateix sense la complicitat, la inspiració, el talent i l’alegria d’Alla Kinda i les seves animacions.

Compra la teva entrada fent clic aquí.

Com arribar-hi