Roda d’Espectacles Infantils

Dansa urbana

La Quela

de Brodas Bros

Diumenge 19 de desembre / 12 h

Cinema Edison

Share Button

Brodas Bros és la companyia de dansa urbana més coneguda del país!
Des dels seus inicis (2006), les dues parelles de germans i germanes –Pol i Lluc Fruitós, Berta i Clara Pons– formen el nucli que impulsa tots els seus projectes. Pioners a portar el Hip Hop als grans escenaris, els seus espectacles destaquen pel ritme i l’energia positiva que desprenen els seus intèrprets. Però el més important en els seus espectacles és la participació de l’audiència, que se’n va a casa amb unes ganes boges de continuar ballant i amb un tresor inesborrable a la seva memòria.

La Quela se’n va al mercat mentre enfila ritmes i rimes nascudes del retrobament de la paraula amb la veu i el moviment. El nou i el vell van de bracet. La Quela, que ben bé podria ser la néta de “la masovera se’n va al mercat”, és la protagonista d’aquesta proposta escènica de petit format que anirà enfilant ritmes i rimes nascudes del retrobament de la paraula amb el cant i el moviment.

Aquesta proposta, on el nou i el vell es tornen a donar la mà, s’inspira en el repertori de la tradició oral i el recrea a través de l’experimentació amb llenguatges escènics com la música, la dansa contemporània i el Hip Hop. Un espectacle per als més petits, amb dramatúrgia de Roser Ros i la direcció artística de la companyia de dansa urbana Brodas Bros!

Podeu veure el vídeo de l'espectacle al següent enllaç: www.youtube.com/watch?v=DVLsNULmbwM

Fitxa artística:
Dramaturgia, text i veu: Roser Ros
Coreografía i interpretació: Clara Pons
Direcció artística: Lluc Fruitós
Música i vestuari: Brodas Bros
Audiovisuals: Línea Sonora (Ruben Tardío)
Producció Tècnica: Sara Manzano

Edat recomanda: públic familiar
Durada:  35 minuts

Compra la teva entrada fent clic aquí.

Com arribar-hi