Notícies AC

04 / 05 / 2020

El Centre d’Estudis publica el número 24 de “Ponències. Revista del Centre d’Estudis de Granollers”

Malgrat els estralls del Covid-19, el Centre d’Estudis de Granollers ha arribat puntual a la seva cita anual i aquest mes d’abril ha publicat el número 24 de la revista Ponències, que inclou les quatre ponències presentades durant el curs passat i quatre articles més breus de la secció de “Documents i notes d’investigació”, entre els quals hi ha un resum del treball guanyador del darrer Premi Camí Ral de treballs de recerca de batxillerat, que convoca anualment el Centre d’Estudis de Granollers. amb l’objectiu de promoure aquells estudis que, des d’àmbits temàtics diversos (medi natural, història, economia, art i patrimoni), ens ajudin a millorar el coneixement de Granollers i de la comarca del Vallès Oriental.

El sumari del número 24, així com també els articles dels números anteriors de la revista Ponències, es pot consultar al web www.raco.cat. Des d’aquest mes d’abril també són consultables íntegrament en aquest repositori els articles del número 23 de la revista, que inclou, entre altres, treballs sobre la qualitat de l’aire al Vallès Oriental, l’evolució de la fauna vertebrada, la retirada i l’exili republicà al Baix Montseny o la pèrdua de sostenibilitat de l’agricultura industrial al Vallès. Tots els articles d’aquest número de la revista ja es poden consultar de forma íntegra al següent link: https://www.raco.cat/index.php/Ponencies/issue/view/28305.

A més de la publicació anual des del 1996 de la Revista Ponències, el Centre d’Estudis convoca el Premi Camí Ral i la borsa d’estudi Memorial Joan Camps amb l’objectiu de promoure i difondre la recerca sobre la història, la societat, la cultura i el medi natural de Granollers i la comarca del Vallès Oriental, així com també d’impulsar el debat sobre aquests temes. 

Share Button