Notícies AC

30 / 09 / 2019

Dues obres de TeDebat, al Temporada Alta per tercer any consecutiu

Dues obres del projecte TeDEBAT impulsat per la Fundació AC Granollers, han estat seleccionades per la Fundació La Ciutat Invisible, responsable de la programació per a instituts de Salt i Girona, dins del festival de TEMPORADA ALTA per tercer any consecutiu. Es tracta de les dues obres teatrals que es representen dins de les aules dels instituts: SELECCIÓ NATURAL, un monòleg per conscienciar als adolescents sobre l’assetjament als instituts, i BERTA/ALBERT, on es parla de les identitats sexuals i la transsexualitat. D’aquesta manera, la Fundació AC repeteix un any més, la seva participació a Temporada Alta, aquesta tardor, a Girona i Salt.

L’any 1995, i convidats pel British Council de Barcelona, l’AC coneix el projecte Theatre in Education impulsat per l’Arts Council de Gal·les. Una nova metodologia per educar la intel·ligència socioemocional i els valors, utilitzant el teatre com a eina educativa. Des de l’AC adaptem el projecte adreçant-lo exclusivament a l’educació secundària obligatòria, batxillerats i cicles formatius, que és una de les etapes on la reflexió i el debat de les competències emocionals és més necessària.

Des d’aleshores s’han produït diferents espectacles amb els corresponents debats: Voler és poder (1995), Espai FDV: baralles i secrets (1996), Compta amb mi (1997), Gàbia (1999), I ara què (2002), Jugo jo (2004), Kdm x akba ptó (2010), #Like_unfollow (2015) i Noè Hac (2016).

Més informació a http://fundacio.acgranollers.cat/tedebat

Share Button