capcineclub

Aquesta dècada és marcada per la concessió del Premi Nacional de Cinematografia de la Generalitat. Per la consolidació de les sessions en vo i de les Activitats per a les Escoles i per la creació de Cineastes  de Granollers a partir d’una tasca de recuperació de films rodats a la nostra ciutat.

Després d’haver estat diverses vegades finalista, el 1992, el Cineclub de l’Associació Cultural va rebre el Premi Nacional de Cinematografia de la Generalitat de Catalunya.

La disponibilitat de la sala del Centre Cultural de la Fundació la Caixa, facilita la regularitat i la continuïtat en excel·lents condicions de les sessions de cinema en vo d’arreu del món. La programació del Cineclub  completa les sessions dels cinemes comercials de la ciutat.

Es fan sessions en col·laboració amb el Centre Cultural de la Fundació “la Caixa”, Cinemes Oscar, l’Alliance Française, Amics de l’Àfrica, Casal del Mestre, Amnistia Internacional,...

Les Activitats per a les Escoles (cinema, teatre i música), arriben gairebé a tota la comarca del Vallès.

Amb motiu de la celebració del centenari del cinema, l’any 1995, es recuperen una gran part dels films rodats a la  nostra ciutat. La mostra porta el nom de Cineastes de Granollers. En anys posteriors, Cineastes es converteix en un col·lectiu que prepara anualment un projecte en comú a partir d’un tema concret i diferent cada any.

 

 

Hi ha  documentades un mínim de     170    sessions

 

 

Responsables: Lluís Bauxell, Lambert Botey, Ricard Caussa, Rafa González, Teresa Llobet, Jordina Medalla i Antonio Vicente

 

Share Button

Agenda

Cinema Edison

Dijous 8 de desembre

Diumenge 11 de desembre

Los pasajeros de la noche

Roda d’Espectacles Infantils

Diumenge 18 de desembre

Titelles

La pastissera i els follets

Roda d’Espectacles Infantils

Diumenge 15 de gener

Dansa i teatre visual

Terra

Centre d’Estudis de Granollers

Dijous 19 de gener

L'assalt de Granollers pels carlins (17 de g...

Centre d’Estudis de Granollers

Dijous 26 de gener

Presentació del llibre Història dels Papes

Roda d’Espectacles Infantils

Diumenge 29 de gener

Titelles

La rateta Martina i el ratolinet Serafí