Notícies AC

26 / 01 / 2017

Les empreses Cavall de Cartró i Ndavant donen suport al projecte Cantània

A finals de l’any 2016 les empreses Cavall de Cartró i Ndavant Multiserveis, han firmat un contracte de patrocini amb la Fundació AC Granollers i el Teatre Auditori de Granollers, amb l’objectiu de donar suport al projecte educatiu i musical Cantània. El projecte, d’abast comarcal i amb una participació creixent any rere any, fa anys que pateix per trobar una estabilitat econòmica que el faci viable. 

Des de l’any 2001 l’Associació Cultural de Granollers i el Teatre Auditori de Granollers organitzen Cantània al Vallès Oriental. Cantània es va celebrar per primer cop a Barcelona l’any 1991, primer des de l’Institut Municipal d’Educació i més tard des de l’Auditori de Barcelona, amb l’objectiu de millorar l’educació musical dels alumnes que hi participen, mitjançant una vivència en directe i compartida amb nois i nois d’altres escoles de la comarca. Des d’aleshores, el projecte no ha parat de créixer.

Enguany es presenta l’obra ‘La nit dels malsons’ amb text de Marta Buchaca i música del cardedeuenc Àlex Martínez. Hi participaran 4.300 nens i nenes de 95 escoles de 33 municipis de tot el Vallès Oriental en 16 concerts on s’esperen més de 10.000 espectadors.

Amb aquest acord, Cavall de Cartró i Ndavant Multiserveis, refermen el seu compromís amb el sector de l’educació i els projectes educatius. 

A més, a través del Consell Comarcal, les entitats organitzadores estan buscant el suport també dels Ajuntaments de la comarca dels municipis que prenen part del projecte per tal d’assegurar-ne la seva continuïtat.

Share Button