Notícies AC

22 / 11 / 2017

L’empresa Àgora i el Cineclub de l’AC renoven l’acord de col·laboració

DSC_0487

Amb data de 17 de novembre de 2017, Àgora S.A. ha renovat el contracte de col·laboració amb l’Associació Cultural de Granollers, amb l’objectiu de continuar donant suport a dita entitat a seguir oferint una interessant oferta cultural als ciutadans de Granollers. L’acord, signat pel director general d’Àgora, en Pere López, i el President de l’Associació, en Ricard Caussa, segueix englobant diferents accions de col·laboració dintre dels actes que realitza l’Associació Cultural.

Des del 1950 el Cineclub de l’Associació Cultural ofereix una acurada programació de pel·lícules en versió original subtitulada de gran interès artístic reconeguda amb el Premi Nacional de Cinematografia l’any 1992. Els anys 2010 i 2012 va rebre el Premi José María Nunes al millor Cineclub de Catalunya, atorgat per la Federació Catalana de Cineclubs. Les sessions es fan al Centre Cultural de Granollers i estan en conveni amb l’Ajuntament de Granollers.

Per Àgora el 2017 ha estat un any de celebració de 30 anys d’assessorament fiscal, comptable, jurídic, laboral, d’assegurances i recursos humans a empreses, professionals i particulars a Granollers. Amb aquest acord, Àgora S.A. segueix expandint la seva vinculació i el seu compromís amb les entitats empresarials, culturals i esportives de la ciutat de Granollers, recolzant i duent a terme una activitat de mecenatge important a la ciutat, sumant aquest patrocini a d’altres convenis de col·laboració com els existents amb, entre d’altres, la Unió Empresarial Intersectorial, el Teatre Auditori de Granollers, La Mitja Marató, el BM Granollers o properament amb l’Hospital General de Granollers.

 

Share Button