Notícies AC

06 / 05 / 2019

La història d’un deportat, guanyadora del 14è Premi Camí Ral

El treball ‘Pablo Agraz Alonso. La història d’un deportat’ de Queralt Mena Sellés de l’IES Ginebró de Llinars del Vallès s’ha proclamat guanyador del 14è Premi Camí Ral. El Jurat ha destacat com a mèrits principals del treball, l’originalitat del plantejament, l’interès del tema, el rigor metodològic, l’aportació de documentació inèdita i la qualitat de la redacció. Es tracta d’un estudi que combina amb encert un gran nombre de fonts bibliogràfiques, epistolars, orals i gràfiques i que descriu de manera detallada un episodi desconegut de l’impacte que van tenir a la nostra comarca la Guerra Civil Espanyola i la Segona Guerra Mundial.

El proper dimecres dia 15 de maig, a les 8 del vespre al Museu de Granollers, dins de l’acte on també es presentarà la Revista Ponències i abans de l’iniciar la ponència “La cacera de bruixes al Vallès (1619)”, la guanyadora rebrà el premi a mans de l’empresa Canon, el patrocinador del Premi Camí Ral.

El Premi Camí Ral és un premi adreçat a estudiants de segon de batxillerat de qualsevol centre d’ensenyament i que convoca el Centre d’Estudis en conveni amb el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Granollers i l’empresa Canon.

Amb aquest premi el Centre d’Estudis de Granollers vol estimular el plaer de la recerca i potenciar aquells estudis que, des d’àmbits temàtics diversos (medi natural, història, economia, art i patrimoni), ens ajudin a millorar el coneixement de la nostra comarca.

Share Button