Cineclub

You’re Ugly Too

(Entre los dos)

de Mark Noonan

versió original en anglès subtitulada

Divendres 27 d’octubre / 19 h i 22 h

Diumenge 29 d’octubre / 19 h

Centre Cultural de Granollers

Share Button

Producció irlandesa escrita per Mark Noonan i dirigida per Mark Noonan, amb fotografia de Tom Comerford, música de David Geraghty, i interpretada per Aidan Gillen, Lauren Kinsella, Erika Sainte, George Pistereanu, Jesse Morris. Durada: 82 minuts.

La seva bellesa està arrelada a la subtilesa del seu guió. Un film audaç, irònic i original sobre les dificultats de crear una família.

El Will rep la llibertat condicional per tenir cura de la seva neboda Stacey, que va quedar òrfena després de la mort de la seva mare. Mentre busquen una llar provisional es troben amb una sèrie d’obstacles que els impedeix viure com una família normal. L’Stacey és rebutjada de l’escola local ja que pateix narcolepsia i el Will desobeeix diverses vegades les obligacions de la llibertat condicional en els intents de ser una figura paterna.

Abans de les sessions, per commemorar el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual es projectarà el curtmetratge: 'Què fer?' (1971), de Jordi Pagès. Film dels fons audiovisuals de l’Arxiu Municipal de Granollers.

Com arribar-hi