Cineclub

She’s Funny that Way

(Lío en Broadway)

de Peter Bogdanovich

versió original en anglès subtitulada

Divendres 19 de febrer / 19 h i 22 h

Diumenge 21 de febrer / 19 h

Centre Cultural de Granollers

Share Button

Producció americana escrita per Peter Bogdanovich i Louise Stratten i dirigida per Peter Bogdanovich, amb música d’Ed Shearmur, fotografia de Yaron Orbach i interpretada per Owen Wilson, Imogen Poots, Jennifer Aniston, Will Forte, Cybill Shepherd, Rhys Ifans i Kathryn Hahn. Durada: 93 minuts.

Mil·limetrat sentit del ritme, elegant posada d’escena i un munt d’embolics i confusions en aquesta comèdia que ha significat el retorn d’un dels grans del cinema, Peter Bogdanovich.

Arnold té una vida perfecta. Feliçment casat, dos preciosos fills i una magnífica feina com a director teatral a Broadway. Tot canvia quan contracta els serveis d’Izzy, una jove i prometedora actriu, que alterna la seva discreta carrera artística amb serveis nocturns de companyia. L’amor és tan profund que Arnold decideix ajudar-la econòmicament perquè es centri en el món de la interpretació. El pla es torna en malson quan Izzy aconsegueix un paper en l’obra que dirigeix Arnold, en què també participa la seva dona i que es converteix en un trio impossible, amanit amb divertidíssims personatges que converteixen l’obra i les seves vides en una espurnejant comèdia.

Abans de la pel·lícula es projectarà el curtmetratge ‘Enlloc’ de Laia Pujol i amb Biel Duran, Ferran Rañé i Mariona Casanovas. Es tracta d’una tragicomèdia sobre la vida i misèries del Xavi, un arquitecte aturat que haurà de tornar a viure amb els pares al seu minúscul pis del barri. 

Com arribar-hi