Cercle de Cultura

Reptes i prioritats de l'Associacionisme Cultural

Dimecres 30 de novembre / 19 h

Sala d'actes del Museu de Granollers

Share Button

El dimecres 30 de novembre a les 19h, l’Associació Cultural de Granollers acull una taula rodona organitzada pel Cercle de Cultura, al voltant dels reptes de l’associacionisme cultural: quin és el futur de l’associacionisme?  Quin és el paper de les associacions culturals d’avui en dia? Com encaixen voluntariat i professionalització dins d’una mateixa entitat? Com es coordina la col·laboració público-privada per evitar duplicitats?

Totes aquestes preguntes es posaran a debat en aquesta sessió on es convidaran a participar a la fila zero a d’altres entitats culturals de la ciutat i la comarca, així com també representants polítics i del món empresarial.

La benvinguda anirà a càrrec de Jordi Pardo, president del Cercle de Cultura.

L’acte comptarà amb la ponència “Flexibles, transparents i permeables: les entitats que tenen futur” càrrec de Pep Montes, periodista i gestor cultural, i una taula rodona amb la participació de Teresa Llobet, Associació Cultural de Granollers, Marina Garrell, Societat Coral Amics de la Unió, Marc Rovira, Ateneu Popular de Lliçà d’Amunt i Alfons Bosch, Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera. Moderarà l’acte Marta Puigderrajols, gestora cultural.

 

Cal confirmar assistència al correu secretaria@cercledecultura.org

Com arribar-hi