Cinemafreshhh!

Pride

(Orgullo)

de Matthew Warchus

versió original en anglès subtitulada

Dimarts 5 de juliol / 22 h

Parc Torras Villà

Share Button

Producció anglesa escrita per Stephen Beresford i dirigida per Matthew Warchus, amb música de Christopher Nightingale i fotografia de Tat Radcliffe, i interpretada per Ben Schnetzer, Monica Dolan, George MacKay, Bill Nighy, Andrew Scott, Imelda Staunton, Dominic West, Paddy Considine, Joseph Gilgun, Sophie Evans, Jessie Cave i Freddie Fox. Premis BAFTA: millor debut d’un escriptor, director o productor britànic i Queer Palm al festival de Cannes del 2014. Durada: 120 minuts.

Cine de somriure i llàgrimes amb un transfons social real. Una de les millor feel good movies de l’any. Brillant comèdia social, divertida i molt humana sobre un grup de persones que van ser capaces de canviar el seu futur.

Estiu de 1984. Margaret Thatcher governa i el Sindicat Nacional de Miners (NUM) ha convocat una vaga. Durant la manifestació de l’Orgull Gai a Londres, un grup de lesbianes i gais es dedica a recaptar fons per ajudar les famílies dels miners. Però hi ha un petit problema: el sindicat no accepta els diners. Malgrat això, els activistes no es desanimen.

Com arribar-hi