Dimarts Singulars

Il Gattopardo

de Luchino Visconti

versió original en italià subtitulada

Dimarts 26 de setembre / 20 h

Centre Cultural de Granollers

Share Button

Producció italiana escrita per Suso Cecchi d’Amico, Pasquale Festa Campanile, Massimo Franciosa, Enrico Medioli, Luchino Visconti (basada en la novel·la de Giuseppe Tomasi di Lampedusa), dirigida per Luchino Visconti, amb fotografia de Giuseppe Rotunno, música de Nino Rota, i interpretada per Burt Lancaster, Claudia Cardinale, Alain Delon, Paolo Stoppa, Rina Morelli, Romolo Valli, Terence Hill, Pierre Clémenti, Lucilla Morlacchi, Giuliano Gemma, Ida Galli, Ottavia Piccolo, Serge Reggiani. Durada: 205 minuts.

Un dels millors films de Visconti i una obra clau de la historia del cinema. Una profunda reflexió sobre la decadència. Aquest film va ser el més votat pels nostres espectadors per a ser exhibida a les nostres sessions.

La vida de Don Fabrizio, Príncep de Salina, i de tota la seva família, es veu alterada després de la invasió de Sicília per les tropes de Garibaldi, de manera que tots es refugien a la casa de camp que la família té en Donnafugatta. La invasió de Sicília per Garibaldi comporta una situació crítica a nivell polític i social per a Don Fabrizio. L’any 1860, l’esmentat líder revolucionari accelera la unió nacional italiana. El seu nebot Tancredo s’unirà a les tropes revolucionàries per poder conservar els privilegis de la noblesa.

Descarrega’t el full de sala en PDF

Com arribar-hi