Cinema Edison

El silencio del Topo (Docs Barcelona)

de Anais Taracena

Divendres 27 maig / 17.30 h

Cinema Edison

Share Button

La memorable història del Schindler de Guatemala. A finals dels anys 70, el periodista Elías Barahona, àlies El Topo, es va infiltrar en el govern militar com a cap de premsa del ministre de l’Interior. Barahona va salvar desenes de dissidents del règim. Anais Taracena dona veu a l’oblit i segueix les passes de El Topo per recuperar la memòria silenciada de Guatemala.

El Cinema Edison acollirà en el marc del DocsBarcelona, el Festival Internacional de Cinema Documental, tres llargmetratges documentals aquest mes de maig. Gràcies a la Diputació de Barcelona i a la programació DocsBarcelona A PROP, diverses les peces del festival es projectaran a diferents poblacions de la província de Barcelona.

El dia 24 de maig a les 19h es presentarà Aya, el relat iniciàtic d’una noia de l’illa de Lahou, que viu amb la seva mare prop d’un mar que no para de pujar i es va menjant la seva terra.

El documental El silencio del topo, podrà veure’s el divendres 27 de maig a les 17.30h al mateix cinema. Inclòs a la Secció Oficial Latitud i dirigit per Anaïs Taracena.

Entrada gratuïta

Com arribar-hi