Cinemafreshhh!

Captain Fantastic

de Matt Ross

versió original en anglès subtitulada en castellà

Dimarts 24 de juliol / 22 h

Club Natació Granollers

Share Button

Producció americana, escrita i dirigida per Matt Ross, amb fotografia d’Stéphane Fontaine, música d’Alex Somers, i interpretada per Viggo Mortensen,  George MacKay,  Missi Pyle,  Kathryn Hahn,  Frank Langella,  Hannah Horton,  Nicholas Hamilton,  Steve Zahn,  Ann Dowd,  Trin Miller,  Samantha Isler,  Annalise Basso,  Shree Crooks,  Erin Moriarty,  Charlie Shotwell. Durada: 118 minuts.

Ell els havia preparat per a tot, excepte pel mon exterior. Una fàbula plena de vida sobre dos sistemes socials diferents amb una de les millors interpretacions d’en Viggo Mortensen.

Ben Cash i la seva dona, Leslie, han creat un paradís apartat de la civilització per a la seva família. En un campament autosuficient fet a mà per ells, Ben ensenya als seus sis fills les habilitats que necessiten per sobreviure en ple bosc, a més de proporcionar-los una rigorosa educació física i intel·lectual. Però, quan una tragèdia familiar obliga els Cash a tornar al món exterior, les idees de Ben sobre el que suposa ser pare es veuen posades en dubte i haurà d’afrontar el preu que estan pagant els seus fills pel seu somni.

L’obertura de portes serà a les 21:15h. L’accés es farà per la porta núm. 4, situada a l’interior dels Jardins de Lluís Companys. 

Es permetrà visionar la pel·lícula des de l’aigua però sempre amb actitud tranquil·la i respectuosa. No es permetrà jugar ni realitzar activitats sorolloses que puguin molestar a la resta d’espectadors. Queda prohibit utilitzar flotadors, matalassos inflables o qualsevol altre tipus d’accessoris a l’interior de la piscina.

S’habilitaran els lavabos i vestidors de la piscina 3 fins a les 00:30h i hi haurà servei de bar amb begudes i entrepans a disposició dels assistents a la zona de pícnic delimitada.

Al finalitzar la projecció, la piscina tancarà les seves portes.

Com arribar-hi