Notícies AC

09 / 01 / 2018

Es convoquen noves edicions del Premi Camí Ral i la Borsa d’Estudi Memorial Joan Camps

A fina mes de novembre es publiquen les noves edicions d’aquests premis de recerca convocats pel Centre d’Estudis de Granollers i l’Associació Cultural de Granollers.

13è Premi Camí Ral

Novament el Centre d’Estudis de Granollers convoca el Premi Camí Ral, premi que vol estimular el plaer de la recerca i potenciar aquells estudis que, des d’àmbits temàtics diversos (medi natural, història, economia, art i patrimoni), ens ajudin a millorar el coneixement de la nostra comarca.

El premi està destinat a tots els treballs de recerca realitzats per estudiants de batxillerat de qualsevol centre d’ensenyament durant el curs 2017-2018.

Podeu consultar-ne les bases fent clic aquí.

20è Memorial Joan Camps

L’Associació Cultural a través del Centre d’Estudis de Granollers, convoca el 19è Memorial Joan Camps per a la realització de treballs d’història, economia i/o societat sobre Granollers i el Vallès Oriental. L’import de la borsa serà de 5.000 euros i s’adjudicarà a proposta del jurat integrat per Jaume Dantí, Antoni Garrido, Montserrat Lorente, Pelai Pagès, Jordi Pardo, Borja de Riquer, Isabel Rodà, Eva Serra i Jordi Planas, que a més actuarà com a secretari.

El termini per a la presentació dels projectes acabarà el 28 de setembre de 2018. El treball ha de ser realitzat en el termini d’un any a partir de la data d’adjudicació de la borsa, sota el control científic del jurat.

Podeu consultar-ne les bases fent clic aquí.

Share Button