Notícies AC

04 / 05 / 2017

El maig és mes de cinema a Granollers

Aquest mes de maig, la cartellera del Cineclub de l’Associació Cultural de Granollers i del Centre Cultural estarà més plena que mai amb el Motorsport Film Fest, la 17a Primaveral de Cinema de Muntanya i el DOCS Barcelona, a banda de la programació habitual.

D’entrada i com és habitual, cada setmana hi haurà la programació del Cineclub on trobarem ‘Genius’ (El editor de libros) de Michael Grandage –un film elegant i didàctic sobre l’editor que va canviar la literatura nord-americana del s XX-, ‘L’hermine’ (El juez) de Christian Vincent -una encertada radiografia del sistema judicial francès realitzada amb una precisió intel·ligent-, ‘Frantz’ de François Ozon -un melodrama romàntic estripat i perfecte ambientat després de la 1a Guerra Mundial- i ‘Mountains May Depart’ (Más allá de las montañas) de Jia Zhang Ke –una obra mestra profundament commovedora.

La segona setmana de maig, coincidint amb el Gran Premi de Catalunya de F1 al Circuit de Montmeló i de la mà de PamdeSis, es realitzarà per primer cop el Motorsport Film Fest, que ens oferirà el documental ‘McQueen: The Man & Le Mans’ de Gabriel Clarke i John McKenna, ‘Rush’ de Ron Howard i –dins del PetitCineclub- ‘Grand Prix a la muntanya dels invents’ d’Ivo Caprino.

La tercera i quarta setmana de mes, el Centre Cultural acollirà la 17a Primaveral de Cinema de Muntanya que organitza l’Agrupació Excursionista de Granollers i que projectarà tres films premiats al darrer Festival de Cinema de Muntanya de Torelló (‘Freedom under load’, ‘la liste’ i ‘Jurek’) i un film amb participació granollerina, ‘Camí a l’Everest’.

Per últim, Granollers serà una de les 6 ciutats catalanes que acollirà projeccions del 20è DOCSBarcelona. el festival internacional de documental de Barcelona. Serà el 30 i 31 de maig i 1 de juny amb els documentals ‘Amazona’, ‘The Wonderful Kingdom of Papa Alaev’ i ‘Chana’.

Trobareu tota la informació amb detall a www.acgranollers.cat

Share Button