• Slide20 JoanCamps2021
  • Slide-19-Camiral-22-23

En aquesta branca titulada “Coneixement”, l’Associació Cultural de Granollers reuneix tot el que conforma l’àmbit de la història, la recerca i la investigació de la ciutat i de la comarca del Vallès Oriental.

Per una banda, l’any 1952 es va crear el Centre d’Estudis de Granollers (amb seu al Carrer Sant Jaume, 134) amb l’objectiu de promoure, difondre i impulsar totes les activitats que tinguin a veure amb la història, la recerca, la cultura o el medi ambient de Granollers.  El mateix Centre d’Estudi recull els seus treballs a la Revista Ponències.

 Per altra banda, el Centre d’Estudis també va crear el  Premi Camí Ral, adreçat a treballs de recerca del Vallès Oriental per a l’alumnat de segon de batxillerat, i la borsa d’estudi Memorial Joan Camps, que premia treballs d’investigació de Granollers i la comarca.

Per últim, l’Associació Cultural va col·laborar amb la creació del Planetari, situat al Museu de Ciències Naturals de Granollers, on s’ofereixen sessions escolars i públiques de coneixement del cel nocturn i el firmament.

Agenda

Centre d’Estudis de Granollers

Dijous 19 de gener

L'assalt de Granollers pels carlins (17 de g...

Centre d’Estudis de Granollers

Dijous 26 de gener

Presentació del llibre Història dels Papes