Notícies AC

07 / 09 / 2022

Aquest setembre finalitza el termini per a presentar-se al 22è Memorial Joan Camps

La borsa d’estudi Memorial Joan Camps, iniciativa de l’Associació Cultural a través del Centre d’Estudis de Granollers i en conveni amb l’Ajuntament de Granollers, finalitza el termini per a la presentació dels projectes el 30 de setembre de 2022. L’import de la dotació és de 5.000 i el projecte guanyador s’ha d’haver realitzat en el termini d’una any sota el control científic d’un jurat. El treball premiat será publicat íntegrament de mà del Centre d’Estudis i l’Ajuntament de Granollers.

El treball ha de girar a l’entorn de l’història, l’economia i/o la societat de Granollers i el Vallès Oriental, una iniciativa que té com a objectiu promoure l’investigació a la zona comarcal. El jurat de l’edició d’enguany està format per Jaume Dantí, Antoni Garrido, Montserrat Lorente, Pelai Pagès, Jordi Pardo, Borja del Riquer, Isabel Rodà i Jordi Planas, qui a més també actuarà com a secretari.

Alguns dels treballs guanyadors dels últims anys han estat per Miquel Carandell a títol de Dinamització cultural i recerca científica a Granollers en el primer franquisme (1939-1960) al 2019, Xevi Campruví per L’ensenyament públic a Granollers i comarca entre els segles XVI i XIX al 2017 o Neus Montollor Rico per Granollers, ciutat agropolitana: recursos agraris i alimentaris del segle XXI, al 2014.

Sobre les bases

A trets generals, els treballs han de tractar un tema relacionat amb la història, l’economia o la societat de Granollers i/o el seu entorn comarcal i que hi consti objectiu de l’estudi, hipòtesis de treball, metodologia i calendari previst per dur-lo a terme i un currículum del o els/les concursants. Els projectes han de ser lliurats en PDF a secretaria@acgranollers.cat, l’adreça electrònica de l’Associació Cultural de Granollers abans del 30 de setembre de 2022.

Share Button