Notícies AC

10 / 01 / 2017

Àgora i l’Associació Cultural de Granollers signen un conveni de col·laboració

A finals de desembre de 2016, Àgora S.A. ha firmat un contracte de col·laboració amb l’Associació Cultural de Granollers, amb l’objectiu de donar suport a dita entitat a seguir oferint una interessant oferta cultural als ciutadans de Granollers. L’acord, signat pel director general d’Àgora, en Pere López, i el President de l’Associació, en Ricard Caussa, engloba diferents accions de col·laboració dintre dels actes que realitza l’Associació Cultural.

L’Associació Cultural de Granollers, des de l’any 1950, organitza el CINECLUB oferint una acurada programació de pel·lícules en versió original subtitulada de gran interès artístic adreçada a la ciutadania. El cineclub de l’Associació Cultural de Granollers ha estat reconegut amb el Premi Nacional de Cinematografia l’any 1992, i els anys 2010 i 2012 va rebre el Premi José María Nunes al millor Cineclub de Catalunya, atorgat per la Federació Catalana de Cineclubs. Les sessions es fan al Centre Cultural de Granollers des del mes de setembre al mes de juny, i està en conveni amb l’Ajuntament de Granollers.

L’any 2015, entre la programació habitual del Cineclub (projectant divendres tarda i vespre i diumenge tarda) i el projecte de DIMARTS SINGULAR que projecta els dimarts en una freqüència quinzenal, ha projectat un total de 58 pel·lícules en 124 sessions i amb una assistència de 10.793 espectadors.

Per Àgora el 2017 serà un any de celebració, ja que complirà 30 anys d’assessorament fiscal, comptable, jurídic, laboral, d’assegurances i recursos humans a empreses, professionals i particulars a Granollers.

Amb aquest acord, Àgora S.A. segueix expandint la seva vinculació i el seu compromís amb les entitats empresarials, culturals i esportives de la ciutat de Granollers, recolzant i duent a terme una activitat de mecenatge important a la ciutat, sumant aquest patrocini a d’altres convenis de col·laboració com els existents amb, entre d’altres, la Unió Empresarial Intersectorial, el Teatre Auditori de Granollers, La Mitja Marató, el BM Granollers o la Festa Major.

20161221_181759_resized

Share Button